Resumé

IT chef med over 20 års ledererfaring og solidt funderet IT baggrund

Mit navn er Ulrich Bernskov (født 1972) og jeg arbejder i dag som Group IT Manager hos RMIG, der er verdens største producent og leverandør af perforeret metal.

Til daglig er jeg ansvarlig for 3 regional managers, der varetager drift og support i vores 15 selskaber i 13 lande.
Jeg har det strategiske og operationelle ansvar for alle IT systemer, der baserer sig på Microsoft  og Oracle applicationer. 
Da vores fabrikker og kontorer er fordelt over hele Europa er jeg vant til at navigere i multikulturelle miljøer med mange interessenter.

Nuværende udfordringer
Da jeg blev ansat hos RMIG i 2003 havde man netop valgt ERP platformen Oracle E-Business Suite og implementeret den, som pilotprojekt i et mindre datterselskab. Henover Julen 2009 blev det sidste selskab færdigmigreret inklusive BI, CRM og Fixed Assests.
Da jeg startede havde vi ingen fælles IT strategi endsige samarbejde selskaberne imellem. Jeg har derfor haft meget frie hænder til at forme gruppen således at vi i dag fremstår homogent og med et veldrevent miljø, hvor det er en fornøjelse at byde vores revisorer velkomne.
Jeg har i hele perioden haft det fulde budgetansvar og har ved strategisk outsourcing og centralisering af services opnået betydelige besparelser, hvilket har resulteret i en reduktion af personaleressourcer, men samtidigt har betydet en øget arbejdsglæde og effektivitet for vores ansatte.

Motivation
Da jeg betragter udfordringer som en forudsætning for min udvikling, har jeg altid søgt indflydelse på mit virke under loyal hensyntagen til virksomheden og den virkelighed, den var en del af.

Jeg er bredt vidensmæssigt funderet og har altid kunnet lide at sætte mig ind i nye stofområder - ikke kun de fagrelevante - hvilket har resulteret i at jeg kontinuert har uddannet mig,

Personligt
Jeg er gift med Nageena og sammen har vi Elias (2001), Natacha (2004) og Isaac (2011)

I fritiden er jeg IT Officer i Hjemmeværnet og jeg har siden børnene begyndte i institutioner været med i råd, nævn og udvalg - oftest som formand.


Jeg ser frem til at høre fra dem.

Venlig Hilsen
Ulrich Bernskov

Comments